Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja web stranice

Ovim se Uvjetima korištenja web stranice uređuje korištenje web stranice od strane korisnika.

Sve sadržaje objavljene na www.tarot-sofije.com.hr dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za osobne i nekomercijalne svrhe. Sav objavljeni sadržaj na web stranici (dokumenti, informacije i podaci) ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka vlasnika stranice ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu vlasniku stranice ili bilo kojoj trećoj strani. Sav objavljeni sadržaj na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Prilikom korištenja sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja web stranica te prihvaća koristiti sadržaj web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Ova web stranica sadrži dokumente, informacije, podatke i veze (“linkovi”) do drugih web stranica, koje su kreirane od strane trećih osoba koje će se kao takve označiti. Vlasnik web stranice nema nadzor nad navedenim dokumentima te se u potpunosti odriče svake odgovornosti na web stranicama kreiranim od strane trećih osoba.

Vlasnik web stranice nastoji sve informacije koje su dostupne držati točnima i redovito ih osvježavati, ali ne garantira njihovu točnost, potpunost i korisnost, niti preuzima bilo kakvu odgovornost za pogreške na ovim stranicama.

Svi korisnici koji pristupaju web stranici www.tarot-sofije.com.hr koriste sadržaj na vlastitu odgovornost.

Vlasnik web stranice neće biti odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz korištenja ili nemogućnosti korištenja ove web stranice ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Vlasnik web stranice zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice, pravo ukidanja web stranice, a sve bez najave, na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Vlasnik web stranice zadržava pravo da u bilo kojem trenutku promijeni Uvjete korištenja. Preporuka posjetiteljima – provjera sadržaja ove stranice jer vlasnik web stanice zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Prilikom pristupa web stranici svaki korisnik se obvezuje poštivati ove Uvjete korištenja i pristaje da se na njega primjenjuju odredbe ovih uvjeta.